25.03.2014
Autor: SSA

Vukica Jekić

Vukica JekićVukica Jekić je rođena 1988. godine u Kraljevu. Na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, na kome je završila osnovne studije, bila je aktivan član Udruženja studenata elektrotehnike Evrope – EESTEC. Nakon bogatog iskustva stečenog organizovanjem različitih projekata u ovoj i u drugim studentskim organizacijama i stalnim usavršavanjem, postala je međunarodni trener.

Bila je član i koordinator organizacionih timova mnogih događaja lokalnog i međunarodnog tipa. Kao jedan od značajnijih izdvaja sajam poslova za studente i diplomce tehničko – tehnoloških fakulteta „JobFair – Kreiraj svoju budućnost!“, najveći studentski projekat ovog tipa u Srbiji. Rad u upravnom odboru ovog projekta donio joj je veoma vrijedno iskustvo u upravljanju timovima, kao i u poslovnoj komunikaciji i organizovanju vremena.

Neposredno nakon diplomiranja i završetka ovog projekta, zaposlila se u korporaciji ComTrade Group. Smatra da ne postoje granice po pitanju ličnog usavršavanja i sticanja vještina koje nam mogu pomoći u svakodnevnoj komunikaciji sa ljudima, kao i za brže napredovanje u karijeri i postizanje većih uspjeha i da je konstantan rad na sebi jedini ispravan način. Voli da putuje i izlazi, pa je često “živjela u koferu”, a uživa u muzici i maratonskom gledanju serija kada obaveze to dozvole.

Njene oblasti interesovanja, kao trenera, usmjerene su ka motivaciji i liderstvu, upravljanju projektima, strateškom planiranju i vještinama komunikacije.