13.03.2014
Autor: SSA

Učesnici

“Svaka čast na ovakvom projektu, mislim da ste ispunili svoju misiju i prenijeli nam vještine kako osobnog razvoja, tako i profesionalnog. Mislim da su svi treninzi bili korisni i zanimljivi, a treneri su imali znanje na zavidnom nivou.”

 

“Svidjelo mi se što su treninzi bili iz različitih oblasti, a predavači iz različitih sredina (država). Pored toga, svidio mi se način predavanja i održavanja treninga. Pohvale za tim jer ste pružili priliku svim kolegama sa Univerziteta da besplatno prođu jednu ovakvu obuku.”

 

“Ekstra ste ljudi! Ne dajte se…SSA je velika stvar za BL i za nas, studente koji žele usavršiti ono što se “ne uči u školi”. Divno je biti dio ovoga.””

 

“Treninzi su bili odlični, saznali smo mnogo korisnih informacija koje će nam pomoći da poboljšamo naše vještine. Ne mogu ni jednu radionicu posebno izdvojiti jer su sve odlično urađene. Pohvale organizatorima i trenerima. Dobro druženje i upoznala sam neke super ljude.”

 

“Opušteni treneri, ugodna atmosfera, dobro opremljene sale i super uslovi za rad.”

 

“Seminar je bio radnog karaktera, što je zaista pohvalno. Svaka čast za ideju da na diplomi piše koje smo radionice pohađali”

 

“Organizacija je bila na vrhunskom nivou, svi prisutni, i organizatori i treneri i učesnici su prijatni, susretljivi i profesionalni. Treninzi su protekli u opuštenoj i prijatnoj atmosferi.”